Αποστολή Προϊόντων

'Ολες οι παραγγελίες αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στο βήμα Παράδοση. Στην περίπτωση ογκωδών αντικειμένων όπως για παράδειγμα έπιπλα, οι παραγγελίες ενδέχεται να αποσταλούν με Μεταφορική Εταιρεία. Παραλαβές από τα κεντρικά γραφεία του MelinaMay.com δεν εκτελούνται.  Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τόποι Παράδοσης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα MelinaMay.com παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για αποστολές στην Κύπρο, η ελάχιστη αξία της παραγγελίας είναι €25, μη συμπεριλαμβανομένης της αξίας των μεταφορικών εξόδων

Κόστος Μεταφορικών

Tο κόστος ανέρχεται σε 3,03€ για όλη την Ελλάδα και 9,90€ για την Κύπρο. Το κόστος των μεταφορικών των Ογκωδών Αντικειμένων εξαρτάται από τη διεύθυνση παραλαβής και τον όγκο του προϊόντος και σας γνωστοποιείται κατά τη διαδικασία της Ολοκλήρωσης Παραγγελίας. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1,35€.

Χρόνος Παράδοσης

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα MelinaMay.com, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίζουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις πιο εκπληκτικές τιμές, αλλά και στους καλύτερους χρόνους παράδοσης.

Για τις Μόνιμες Συλλογές ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 5-9 ημέρες ενώ για τα bazaars 5-9 μέρες μετά τη λήξη του bazaar. Στις περιοχές όμως στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Tέλος οι παραγγελίες από το Outlet του Melinamay παραδίδονται εντός 1-4 ημερών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Το www.melinamay.com δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα e-mail  που δείχνει που περιλαμβάνει το σύνολο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, το προς πληρωμή ποσό και την αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής. Για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, πατήστε το Εξέλιξη Παραγγελίας.


 

PId 695