Τρόποι πληρωμής & Ασφάλεια Συναλλαγών

 

To ηλεκτρονικό κατάστημα MelinaMay.com σας προσφέρει την δυνατότητα επιλογής του �ρόπου Πληρωμής:

1.  Με Αντικαταβολή

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο που έχετε συπληρώσει ως Διεύθυνση Παραλαβής κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας.


2.   Με Με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Δεχόμαστε κάρτες VISA και MASTERCARD που έχουν εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα.
Κατά την παραλαβή των προϊόντων και για τη δική σας ασφάλεια θα ήταν καλό να υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Για παραγγελίες σε λογαριασμό εταιρείας, ο κάτοχος πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητά του και την πιστωτική κάρτα, η οποία θα πρέπει να είναι εταιρική και να αναγράφει το όνομα του παραλήπτη.

3.   Πληρωμή με PayPal

Το PayPal επιτρέπει σε σας να στείλετε τις πληρωμές σας γρήγορα και με ασφάλεια on-line χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα ή έναν τραπεζικό λογαριασμό. Όταν επιλέγετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, πηγαίνετε στο site του PayPal, όπου μπορείτε να στείλετε την πληρωμή σας. Εάν δεν έχετε ήδη έναν λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Μέσω του PayPal η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα. 

                                              

 

*Ουσιαστικά όλες οι κάρτες (πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες) γίνονται αποδεκτες αλλά είναι στη διακριτική ευχέρεια της εκάστοτε Τράπεζας (εκδότριας), να επιτρέπει ή όχι συναλλαγές σε κάποιους τύπους καρτών στο web.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα melinamay.com προστατεύονται από ανώτατα συστήματα on-line ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Comodo) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Η Comodo είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτήν την τεχνολογία, κάθε στοιχεία που καταχωρείς στο e-shop μας, κωδικοποιείται πριν βγει online και μετά διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server από όπου προήλθε το μήνυμα. 

100% Ασφάλεια Συναλλαγών! 

100% Ασφάλεια Συναλλαγών

  

 

PId 695