Ασφάλεια Συναλλαγών

Οι συναλλαγές σου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα melinamay.com προστατεύονται από ανώτατα συστήματα on-line ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Comodo.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Η Comodo είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την α�φάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτήν την τεχνολογία, κάθε στοιχεία που καταχωρείς στο e-shop μας, κωδικοποιείται πριν βγει online και μετά διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server από όπου προήλθε το μήνυμα. 

100% Ασφάλεια Συναλλαγών! 

100% Ασφάλεια Συναλλαγών

 Επίσης το e-shop melinamay.com σου δίνει τη δυνατότητα έκδοσης απόδειξης λιανικής ή τιμολογίου πώλησης. Εσύ επιλέγεις! Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση έδρας και επάγγελμα.

 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείς μέσω του melinamay.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.