Πώς να φορέσεις το φουλάρι

Η γκαρνταρόμπα μας δεν χρειάζεται να είναι ατελείωτη για να έχουμε πολλές επιλογές και νιώθουμε όμορφα με την εμφάνισή μας. Κάθε άλλο! Το «κλειδί» μιας στιλάτης εμφάνισης είναι ο έξυπνος συνδυασμός! Γι’ αυτό και θα πρέπει να αναδεικνύουμε τα ρούχα που έχουμε ταιριάζοντάς τα με τα κατάλληλα αξεσουάρ και με αυτό τον τρόπο να τους δίνουμε άλλο αέρα! 
 
Το φουλάρι μπορεί να αποδειχθεί ο κατάλληλος «σύμμαχος» στο ντύσιμό μας και να μας κάνει να ξεχωρίσουμε. 
Μην περιοριστείς σε μονόχρωμα και βαριά φουλάρια που θα σε κουράζουν. Αντιθέτως, δοκίμασε φουλάρια με έντονα σχέδια, πολύχρωμα αλλά και ελαφριά για να δίνουν αέρινη αίσθηση.
 
Αν έχεις επιλέξει ένα έντονο φουλάρι θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στο υπόλοιπο ντύσιμο σου. Προτίμησε ένα πιο κλασικό look για να αποφύγεις την υπερβολή.
 
Τα φουλάρια είναι και μια έξυπνη λύση για να υιοθετείς τις τάσεις της σεζόν χωρίς να ξοδεύεσαι. Επίλεξε φουλάρι με κάποιο print, είτε floral, είτε σε μεταλλική απόχρωση και είσαι αμέσως in!
 
Πως να φορέσεις το φουλάρι 
 
Ένα πέρασμα
Το πιο χαρακτηριστικό δέσιμο που κάνουμε στο φουλάρι είναι να το διπλώσουμε στη μέση, το περνάμε γύρω από το λαιμό μας και περνάμε τις άκρες ανάμεσα από την τρύπα που έχουμε δημιουργήσει.  
 
Ο φιόγκος
Ένας εναλλακτικός τρόπος για να φορέσουμε το φουλάρι είναι να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό φιόγκο. Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα φουλάρι σε μεταξωτό ύφασμα για να είναι πιο απαλό και αισθητικά πιο όμορφο το αποτέλεσμα. Δεν θα είναι το ίδιο με ένα μάλλινο. 
 
Για χαλαρές καταστάσεις
Διάλεξε ένα μεγάλο τριγωνικό φουλάρι ή αν είναι τετράγωνο δίπλωσε το στη μέση δημιουργώντας τρίγωνο, πέρασε το γύρω από το λαιμό με τη μύτη του φουλαριού μπροστά και άφησε τις δύο άκρες χαλαρές στο πλάι. Απλά θα το λατρέψεις!
 
Ειδικά στη σημερινή εποχή ακολουθούμε το μότο “less is more” και να ντυνόμαστε «έξυπνα»! 
 
 
Δες στο βίντεο άλλους 25 τρόπους που μπορείς να φορέσεις το φουλάρι σου…